Bygningsingeniør med programmeringsinteresse

Er du på udkig efter et job hvor du kan kombinere din viden indenfor dimensionering af konstruktioner med programmering? Og synes du det kunne være spændende at udvikle innovative softwareprodukter til design og optimering af bygninger? Så har vi en stilling til dig. Optum søger en ingeniør med erfaring indenfor dimensionering af betonelementbyggeri og programmering.

Omkring stillingen

Hos Optum Computational Engineering (Optum) udvikler vi Finite Element baserede design og simuleringsværktøjer med specifik anvendelse indenfor byggesektoren. Vores softwareløsninger inkluderer produkter til geotekniske beregninger (OPTUM G2 og G3) samt vores nye produkt til design af vægge i betonelementkonstruktioner, OPTUM CS, og OPTUM MP til design af in-situ betondæk. Vores løsninger sælges globalt og vi er p.t. repræsenteret i mere end 50 lande.

For at styrke vores udviklingshold yderligere indenfor betonkonstrutkioner, søger vi en kandidat med baggrund i praktisk dimensionering af betonelementkonstruktioner og med programmeringserfaring. Du vil arbejde tæt sammen med vores øvrige udviklere bestående af programmører og konstruktionsingeniører. Derudover vil du også varetage en supportfunktion for brugere af vores programmer. Du vil herved få indsigt i den praktiske og daglige anvendelse af programmerne samt hjælpe brugerne med at komme hurtigt og succesfuldt igennem deres projekter.

Vores selskab har en flad organisationsstruktur med stærkt fokus på innovation, vidensdeling og åbenhed. Vi lægger stor vægt på en demokratisk udviklingsproces, så muligheden for at påvirke vores softwareløsninger er meget høj.

Arbejdsopgaver og lidt omkring dig

Som vores nye kollega har du minimum 2 års praktisk erfaring med design af betonelementkonstruktioner. Du er uddannet bygningsingeniør og har erfaring med minimum ét højniveau sprog såsom Matlab eller Python, og ønskeligt gerne C++ eller/og C# erfaring.

Du vil arbejde med følgende opgaver:

  • Generel softwareudvikling. I dit daglige virke vil du både være med til at udforme kravspecifikationer og udvikling af funktionalitet med fokus på den praktiske anvendelse af software.
  • Postprocessering af resultater. Resultater fra FE beregningerne skal efterfølgende behandles – eksempelvis i forbindelse med normcheck. Du vil arbejde både med den praktiske implementering af numerikken samt deltage i udviklingen af brugerfladen med kravspecifikation samt deltagelse i den praktiske implementering.
  • Support. Denne del vil både være i form af telefonisk support for småproblemer samt længerevarende opgaver hvor du tilknyttes et specifikt projekt.

På det personlige niveau kan du nikke genkendende til følgende kvalifikationer

  • Du er organiseret og anerkender behovet og styrken af at have en velstruktureret kode
  • Du har et højt personligt drive
  • Du har et ønske om at udvikle løsninger, som giver værdi for slutbrugeren
  • Du er en holdspiller og føler ansvar for at levere en god løsning personligt og på vegne af holdet
  • Du kan løse opgaver på enmandshånd og formår at indsamle de nødvendige informationer for at komme igennem opgaven

Hvorfor Optum?

Du bliver en del af et lille kompetent hold i et selskab med god forretning og en ambitiøs vækstplan. Vi tilbyder et dynamisk og professionelt arbejdsmiljø og konkurrencedygtige lønninger. Du vil have en høj grad af indflydelse i forbindelse med softwareprodukterne. Kontoret er beliggende i København NV.

For yderligere informationer kan du kontakte Jørgen Krabbenhøft på jkr@optumce.com eller telefonisk på +45 30 11 63 55.

Ansøg nu